Comedy Club

VOORVERKOOP
13.50
AVONDKASSA
15.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

LET OP aanstaande woensdag 11 janauri is de allereerste editie van de P60 Comedy Club en daar kun jij bij zijn! Wil je twee vrijkaartjes winnen? Stuur vóór 9 januari je beste grap naar comedy@p60.nl en kom 11 januari lekker bij ons lachen!

Wina Ricardo
Wina Ricardo is klein en oogt onschuldig. Maar niets is minder waar. Met haar Caribische temperament, snelle grappen en grote bewegingen maakt ze het publiek aan het lachen en spaart daarbij niemand (vooral zichzelf niet!). Naast de grote en kleine thema’s in het leven komt ook de actualiteit volop aan bod. In oktober 2021 had ze de eindshow van haar comedy cursus en staat sinds corona het weer toelaat zoveel mogelijk op het podium en won in februari 2022 bij haar debuut gelijk de persoonlijkheidsprijs van Let’s Make Comedy. Ondank dat ze dus eigenlijk pas net is begonnenheeft ze nu al besloten dat ze hier niet meer mee wilt stoppen.

Eric Goossens
Eric Goossens is een comedian van de nieuwe generatie. Kleurrijk als carnaval, zo onverspelbaar als het weer. Met deze jonge energieke comedian weet je nooit wat hij gaat doen. Met zijn absurde prettige stijl weet je nooit wat zijn volgende stap tijdens zijn optreden gaat zijn. Na zijn afstuderen op de drama academie te Tilburg wist hij een ding zeker, comedian is hetImage carrièrepad wat hij wilde volgen. Na het winnen van de jury en publieksprijs van de comedyslam 2017 wil hij nu graag jullie harten voor zich winnen. Maar wel op zijn voorwaarden. Hard,absurd en met een hoge snelheid.

Meeuw Rovers
Meeuw Roovers studeerde in 2015 af aan de Koningstheateracademie en won in datzelfde jaar het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Deze man met de rare voornaam balanceert als een koorddanser op de lijn tussen Stand-up en Cabaret.

Hidde van Gestel
Op 18-jarige leeftijd haalde hij zijn rijbewijs, ontving hij zijn vwo-diploma en won hij Pucks Talent Cabaret in Arnhem. Hij is pas net volwassen en dus net klaar met opgroeien. Dat had allemaal wat soepeler gekund. Iets minder slag, iets minder stoot. Leun achterover en laat u verrassen door dit jonge comedytalent met scherpe humor.

Hermes Ahmadi
Uw presentator vanavond is Hermes Ahmadi, een cabaretier die graag op hoog tempo de ene grap na de andere op het publiek afvuurt, maar altijd een gevoelige snaar weet te raken. Finalist van o.a. Leeuwarder Cabaret Festival en Puck’s cabaret talent, van stad naar land, door weer en wind is hij te vinden in diverse kroegen, clubs en theaters in het land om zijn zijn bizarre hersenkronkels te delen.

Niets is onbespreekbaar, alles is breekbaar, maar vooral met humor en plezier bovenaan!

 

LET OP: Early Bird tickets zijn €11,50, dus wees er snel bij!